Ruilen of Retourneren

Terra Genova heeft kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Is de maat niet goed? Of is  onverhoopt toch niet wat je ervan verwachtte? Laat het ons weten. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het kan dan geruild worden of we retourneren je binnen 14 dagen het aanschafbedrag.

Stuur het ongebruikte en onbeschadigde artikel in originele, stevige verpakking naar onderstaand adres:
Terra Genova
Korte Weegje 12
3244 AL Nieuwe-Tonge

Schrijf op de meegezonden factuur, wat de reden is van de retour en voor welk artikel je het toegezonden artikel wilt ruilen.

De kosten voor het versturen van het pakketje zijn voor eigen rekening. Wij raden je aan de zending altijd van een track & trace code te voorzien. Bewaar deze code goed. Mocht het onverhoopt kwijt raken dan kunnen we je retour helaas niet in behandeling nemen.

Ook maatwerk artikelen, artikelen die duidelijk gebruikerssporen hebben, artikelen die niet goed zijn verpakt of artikelen die buiten de rechtsgeldige zichttermijn van 14 dagen retour worden gezonden, kunnen wij niet in behandeling nemen.

Na controle en akkoord van de retourzending zullen we het volledige aankoopbedrag exclusief de verzendkosten aan je terug betalen. Bij een foute levering of een levering met een fabricagefout zijn de verzend- en retourkosten uiteraard voor onze rekening.

Heb je gekozen voor ruilen van het artikel voor een ander artikel uit onze webshop dan wordt het vervangende product zo snel mogelijk nagezonden.